Назад към Блогa

Блог

5 идеи за почивка и събуждане на сетивата през празничните дни

В нагорещеното ни от задачи и стрес ежедневие, често нямаме опция за me time, време за self care ритуалите ни и не ни е приоритет да се поглезим

Добре, че празниците чукат на вратата и носят със себе си няколко почивни дни екстра.

Разбира се смисълът на празника е много по-дълбок и всеки го изживява и претворява по начин, в който вярва. Ние искаме да оставим тази съкровена част от душевността непокътната, лична и да запалим въображението ти за доза непринудено забавление в свободните часове през идните дни.

Свещи Горещи са винаги на твое разположение за пламенно настроение!

 

Великденска цветна терапия

Друга година боядисваме десетки яйца, за да се радваме на пъстрата им красота и разбира се, да се похвалим в Instagram: “Яйцето ми, е много по-добро, от яйцето ти!”.
Тази година обачее, цените на яйцата гонят level Фаберже
И за да не изпаднем във финансов дефицит и депресия след празниците, решихме да ти предложим тематична алтернатива на своеобразното платно, върху което да развихриш креативността си и да багриш смело и до насита.
Подаряваме ти “Яйца с пъстра душа” – карти за оцветяване и хоби занимаване, които създадохме специално за теб. Експериментирай на воля с цветове и материали, напълно безплатно и без варене – принтирай вкъщи и се наслади на релаксиращия им ефект и невероятния резултат, който другите яйца просто няма как да “борят”. 

Свали напълно безплатно от sveshtigoreshti.com

 

Домашно спа

Хубава книга, освежаваща напитка и романтични ароматни свещи за съвършена атмосфера. 

Изключи звука на телефона и го захвърли в другата стая. Отпусни се удобно в компанията на себе си и остави съзнанието ти да релаксира. Аромати, с които  ще достигнеш нирвана са кафе, плодов цвят, жасмин пачули, дървесни нотки. 

Именно тях сме вплели в танцуваща цветна феерия в ароматните Свещи Горещи “ХерГенчо №5”.

Пикник без полени

Приветствай първите слънчеви лъчи за годината (е, тази година си е така) и се наслади на хубава храна, приятна компания и пролетна атмосфера в контролирани условия – създай мини оазис на терасата или за по-големите късметлии, в двора. За разкош може да добавиш аромат на “Пролет” – 100 % натурален, 0% полени. А когато жаркото слънце се скрие зад хоризонта, нежното пламъче на свещта ще запали романтична нотка във вечерния притихнал въздух. Ммммм…

 

Кулинарни шедьоври

Ние сме бохеми по душа и кухнята не е обичайното място, на което може да ни намериш. Но и ние разбираме сакралната връзка между човека и хляба в чевръстото месене, в свитото сърце, молещо се на тестото да втаса, в ритуалното оплитане и наричане за здраве и трепетното суетене около печката за перфектния златист загар. А какво по-хубаво от един сочен, пухкав, сладострастен Великденски козунак.
Рецепта няма да споделим, защото за душата на твореца мерилки няма и ще го караме на око, но сме сигурни, че без значение от резултата процеса ще си е заслужавал.

А вчера открихме ароматна есенция “Козунак”. Дали няма да забъркаме и нещо по-така.. горещо с нея. Драсни ни, ако идеята ти допада, а ако сме те вдъхновили за Първия ти козунак, сподели ни шедьовъра ти във Facebook и Instagram с: #свещигорещи #ивкозунацитесмевещи

 

Дари и празника сподели

След като зарадваш всички свои сетива е време да отвориш своята душа.

Нека частица от цялата тази любов, която носиш в себе си, запали искрата на надеждата в нечие сърце.

Каузите са много, последвай това, което шепти сърцето ти и бъди примера, който искаш да имаш не само в празник, но и в делник.

 

 

Количка0
Няма продукти в количката
0