Условия за доставка

Не пропускайте да се запознаете внимателно и в детайли с Политиката ни за доставка, когато поръчвате нашите продукти. Тази политика е в сила за всички поръчки към sveshtigoreshti.com.

Кога мога да поръчам от сайта?

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници.
При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане.
Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Какви опции за доставка имам?

Свещи Горещи е в партньорски отношения със Спиди, което дава право на нашите клиенти да се ползват с отстъпка на куриерските услуги. Вие може да избирате дали доставката да бъде до избран от Вас офис на Спиди (4.59 лв.), или до точен адрес (5.59 лв.).След потвърждение на поръчката, пратката Ви ще се изготви и предаде на куриер и ще бъде доставена до Вас от 3 до 5 работни дни.

Как мога да се възползвам от безплатна доставка?

Ако поръчката Ви от sveshtigoreshti.com е на стойност над 70 лв. разноските за доставката до офис на Спиди се поемат от sveshtigoreshti.com. В случай, че поръчката Ви е до 70 лв. включително, доставката се заплаща от купувача на продукти от sveshtigoreshti.com.

Как мога да се свържа с Вас относно Политиката за доставка?

Ако имате последващи въпроси, относно Политиката ни за доставк, можете да се свържете с нас на: