Назад към Блогa

Блог

Идеи за подарък от сърце

Какво да избереш за най-близките до сърцето ти хора, които вече имат всичко, защото имат теб.

Месецът на любовта е тук вече цяла седмица и трескаво ни зове. Зареждат се все нежни и любовни празници. Всички сме в търсене на перфектния подарък – за любимата или любимия, за мама, за жената с главно “Ж” и така до безкрай.

За да не си блъскаш главата в стената с прастария въпрос: “Какво да и взема на таз’ мойта/тоз’ моичкия?” решихме да ти помогнем с няколко идеи, които предвидливо сме разпределили в категории по интереси. 

Спокойно, има и универсални, ако не е ясно (някой не е слушал с пълния си потенциал) новото хоби плетене на чорапи ли е или харчене на заплати….е, те си и звучат почти еднакво. 😉

Идеите за подаръци, които сме подбрали са изцяло на български брандове, защото вярваме в качеството им и бихме им се доверили отново.

Подарък

За любителите на кафето:

Страстта към кафето върви ръка за ръка със своите ритуали, което дава много и разнообразни възможности за “горещ” подарък. Като започнем от самото кафе – препоръчваме да подбереш интересни сортове, а ако искаш да заложиш на доказан бранд, разгледай предложенията на Dabov. Насладата от хубавото кафе е заслуга не само на кадифената напитка, а и на цялостната симбиоза с чашата, която допринася за истинската наслада за всички сетива. Зад кадър до Свещи Горещи често ще видиш любимата чаша, която отключва всички врати:

Чаша кафе, любима свещ и картичка за любимия човек

Споделяме няколко предложения за любими български творци, на които ние се доверяваме за чаши и различни керамични изкушения в красиви форми – Екатерина Лашова и Ралица Йовкова.

За ценителите на хубавото вино:

Любимият ни винен регион в България е Южен Сакар, който освен с хубавото си вино, пленява и с умението на хората, да се забавляват от сърце и да запленяват с красиви истории за пътя на виното. Подходящ регион е за винени турове, романтични уикенди далеч от града, а за всеки сезон местните винопроизводители организират Фестивал в различна винарска изба от местността. Фенове сме на винените дегустации на Басареа и на приказната СПА и релакс дестинация на Заара.

Бутилка вино споделена с любимия човек

Говорейки за вино, не можем да не споменем и за винаги готините и щури Трастена, които са царе в разнежващите подаръци. 

За пристрастените към сладки моменти:

Пътят към любовта минава през шоколада – или нещо подобно са казали много мъдри и още по-прави хора. По тази тема всичко е въпрос на вкус – буквално и преносно, но според нашите проучвания с отбрабна таргет група шокохолици, няма как да сбъркате, ако избереш нашите фаворити Бенджамисимо и Гайо.  За още по-шармантно обяснение в любов, питайте Модика.

А ако искаш да наситиш сетивата си със сладост, но без да ти е гузно за излишните калории, избери си ароматна свещ със завладяващо ухание на сладкиши, като например маслена бисквитка, вафличка, лимонов пай

Любима свещ "Обичам се"

За домашно СПА:

За пълноценен релакс не винаги са нужни минерални басейни и горещи сауни. За нас СПА означава “да се наСПА”. Ако искаш да поглезиш половинката – остави я да си отспи и организирай домашен СПА уикенд  – масаж, почивка за всички сетива и грижа за красотата на духа и тялото. Ще ти подшушнем няколко идеи за качествена козметика, обвита в много любов и вдъхновение, за да достигне до теб като цялостно преживяване. Може да поглезиш себе си или важен за теб човек със специалните кутии с вълшебства на Кибрит и GoodBox.

А какво е СПА е без ароматерапия? Разгледай нашите предложения за галещи сетивата аромати тук.

Ароматерапия, за да се поглезиш

За пътешествениците:

Не можем да не споделим и нещо за пристрастените към приключения търсачи на силни емоции. Тези, които не ги свърта на едно място и все плануват следващото бягство по света и у нас. Винаги е добра идея да подариш стилен и практичен дневник на пътешественика, за да могат да развихрят въображението си за следващите мечтани дестинации и да съхранят спомените от посетените кътчета. Признаваме си, че нашият е почти изпълнен и скоро пак ще потропаме на вратата на Adventure Catcher за нов.

А aко искаш да ги впечатлиш с нещо неочаквано, препоръчваме ти да организираш изненадващо пътешествие. И понеже това никак не е лека работа , обърни се към професионалистите за помощ BRONCO.

Готови за път

За книгоманите:

Даа, може често книгата да е предпочитаната им компания в леглото, но поне винаги разказват най-невероятните истории и никога не ти е скучно. Погрижи се да са запасени с интересно четиво, за да ти е мирна главата. Като за приятели ще ти издадем, откъде набавяме нашия запас от всичко необходимо за един книгохолик  – Charly Wilde и Otter Crate.

С книга в ръка

За романтиците:

Последно, но не и по важност: Не забравяй, че каквото и да подариш, ако не е обвито в най-искрените слова на любов направо от душата, може да има цена, но няма да има стойност. Избери най-разчувстващата или забавна картичка, някои от любимите ни са тези на Котаракът Румен, мазно яките като XXL дюнер на Мазно.бг, нежните принтове на Mini Visuals и дано не забравим някой. Аааа, да, себе си.

Разгледай нашите разтапящи предложения за картички с послания от сърце. А ако думите не са твоята сила, не бой се – Свещи Горещи в пожеланията са вещи. Във всеки наш продукт е вплетено уникално разтапящо послание, което ще говори вместо теб. А ако се целиш право в емоциите, разгледай внимателно нашия сайт, в него сме скрили перфектните рими, с които да запалиш искрата на любовта.

Картичка, за любимия човек

Независимо дали съдбата те е срещнала със сродната ти душа, покажи на най-важния за теб Човек – ТИ, колко много се обичаш и цениш – поглези се с подарък само за теб.

Сет от Ароматни Свещи да се поглезиш

Празнувай любовта всеки ден!

Количка0
Няма продукти в количката
0