Назад към Блогa

Блог

Какво искат жените

или 3 безценни съвета за подарък за жена, с които да зарадваш най-важните дами в живота ти

 

В делник и на празник, важно е да показваш на ценните за теб хора, колко много държиш на тях. Още по-важно е да не го забравяш, ако те са жени, защото ще ти бъде напомнено и припомняно при всеки удобен случай.
А колко любов и умиление ще предизвикаш, ако не само се сетиш за тях, а и избора ти се окаже право в десетката?

За да не разчиташ на случайността и непроверени данни, съставихме кратък, ясен и жизненоважен списък с 3 essentials, които могат да разтопят и най-коравото женско сърце:

Натурална ароматна свещ за подарък за жена

~1~

Започваме с  най-предпочитания от нежния пол, символ на езика на любовта – думите. Развихри се и облечи в слова своята емоция, топлина, любов. За гарантиран резултат препоръчваме посланието да бъде скрито в стилна и оригинална картичка, която може след празника да се ползва като аксесоар в интериора и да бъде източник на мотивация за притежателката ѝ. Коя жена не харесва мултифункционални подаръци…

 

Картичка за подарък на жена

~2~

Говорейти за мултифункционалност, няма как да не споменем, че с  правилния избор, специална чаша би била страхотен подарък за любимата жена – за да събира всички нейни любими напитки – от сутринта до вечерта.

Не е случаен избора ни на емайлирано канче при подготовката на тазгодишните подарък за МАМА и подарък за Жена с главно “Ж” от Свещи Горещи. Канчето е силно, стилно и стабилно. То е с вместимост 360 ml и е с непрозрачен корпус. Дискретно и подходящо, както за студени коктейли, така и на горещо кафе. Освен, че е издръжлво на различни метеорологични условия (вътре в него, в околната среда и в душата на жената), то би преживяло и бърза схватка, ако е нужен уред за самоотбрана или да бъде “нашокано канчето” на някой, преносно и буквално.

 

Чаша за подарък на жена

~3~

За завършек на звездното трио не се колебай и избери подарък за всички сетива. Да ухае на стил и класа, а най-добре на нещо любимо като кафе с интензивно плътно ухание, десерт със сладък, маслено сиропиран аромат, вино…

Ние ти предлагаме сладко изкушение с 0 калории – хем мирише на сладкиш и доставя неземна наслада, хем ще издържи по-дълго от всеки десерт, а и не върви в комплект с угризения, защото е ароматна свещ. Ей така, за капак на всичката тази разкошотия, оставя за армаганче, практично и с капаче бурканче.

Натурална ароматна свещ за подарък за жена


Надяваме се в избора да сме ти били полезни. Последвай ни тук и там за повече съвети и идеи ценни.

Количка0
Няма продукти в количката
0