Назад към Блогa

От Работилницата

По опаковката посрещат …

Нашата интерпретация на народната мъдрост “По дрехите посрещат, по ума изпращат!” би звучала така:
“По опаковката посрещат, в аромата ще се влюбят, посланието ще ги разтопи!”

И въпреки, че следваме максимата: “Голям ънбоксинг направи, голяма дума не казвай!”, ще ти разкажем накратко за нашите опаковки, в които ти изпращаме много любов и Свещи Горещи. (SPOILER ALERT: Big unboxing video #ASMR is coming soon)

 

Какво целим да предадем с нашите опаковки?

Любов

За нас всяка свещ е частица от нашата любов, която искаме да споделим с теб. Затова свещите ни имат индивидуални опаковки, изработени с отношение към детайла и прецизност.

Уникалност

Както всеки от нас е едниствен и неповторим със всички свои качества и малки несъвършенства, така и нашите ръчно изработени Свещи Горещи имат своя уникален облик, който се допълва от крафт опаковката им.

Емоция

Цялостната концепция на Свещи Горещи и всички компоненти в нея, носят със себе си усещане за разтапящо удоволствие, чиста радост и често звънка еуфория, докато разгръщаш пластовете до самата им сърцевина.

Дар

Ние вземаме изключително сериозно ролята ни като твои вълшебни помощници, когато искаш да кажеш на някого, че е специален. Искаме и да не забравяш, че всеки е специален и ти също си – напомняй си го редовно и дарявай себе си с любов и емоция. Ние ще обвием тези чувства в цвят, аромат и настроение и ще изпратим незабравимия подарък.

Не се колебай да ни драснеш на drasni@sveshtigoreshti.com, ако искаш да направим още по-персонализирано посланието и емоцията, които искаш да подариш.

Устойчивост

Стараем се голяма част от опаковките ни да могат да бъдат рециклирани.

И все пак знаем, че по нашите географски ширини традицията повелява поне едно отделение в гардероба да е запълнено с добре изглеждащи чантички, кутии, тишу и креп хартия, които могат да се преизползват за следващи специални поводи. Помислихме и това и ще се радваме да ни споделиш подарения от теб 2-ри живот на части от нашите опаковки и продукти (тагни ни в Instagram, facebook, TikTok). Можеш да разгледаш и нашите идеи тук.

 

Поетичност

Вече знаеш, че Свещи Горещи в римите са вещи. Искаме думите ни, като мелодична симфония, дълго да се помнят и да носят радост – да отекват звънко не само в спомените, но и душите на всички, с които сме споделили идеята на Свещи Горещи.

 

Горещо препоръчваме да разгледаш най-добрите съчетания между опаковка и забвана ароматна свещ в нашия магазин. Ние сме насреща, ако се “запалиш” да измислим нещо още по-щуро и по твой “вкус” … и мирис.

Количка0
Няма продукти в количката
0