Политика за връщане

Благодарим Ви за Вашата поръчка! Надяваме се, че сте щастливи от продукта, който сте поръчали от sveshtigoreshti.com и сме подготвили за Вас с цялата ни любов и внимание. Ако все пак, след като продуктът е пристигнал при Вас, искате да го върнете към нас, моля да се запознаете с Политиката ни за връщане.

Политика за връщане

Връщането на продукт е възможно до 14 дни след датата на закупуване на продукта. Всички върнати продукти трябва да бъдат в ново и неупотребявано състояние, с оригиналните етикети и опаковка.

Правото на връщане  не се прилага в следните случаи:

  1. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
  2. за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
  3. за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
  4. за доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;
  5. за доставка на запечатани звукозаписи или видеозаписи или запечатан компютърен софтуер, които са разпечатани след доставката, включително и кодове за активиране на лицензи на софтуер, функции в софтуер или виртуални средства за разплащане.
  6. за доставка на вестници, периодични издания или списания с изключение на договори за абонамент за доставката на такива издания;

Каква е процедурата за връщане на продукт?

За да заявите връщане на продукт, закупен от sveshtigoreshti.com, моля свържете се с нас със заявка за връщане, като ни пишете на емейл drasni@sveshtigoreshti.com с попълнен стандартен формуляр за връщане на стоки, който можете да намерите на сайта на “Комисията за защита на потребителите” тук.

Важно да поставете продуктите и да ги обезопасете в оригиналната им опаковка, в ново и неупотребявано състояние, и ги изпратете обратно към нас, до следния адрес:

гр. Пловдив
Офис на Спиди 2-ро РПУ ул. Христо Чернопеев 5
до: “ВИДЖИСИ” ЕООД тел.0895742106

 

Възстановяване на суми след връщане на поръчка

Когато упражните правото си на отказ от договора от разстояние, sveshtigoreshti.com ще възстанови всички суми, получени от вас, включително разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която сме били уведомени за решението ви да се откажете от договора. Ще възстановим получените суми, като използваме същото платежно средство, използвано от вас при първоначалната трансакция, освен ако не изразите изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие, че това не е свързано с разходи за вас.

При упражняване на правото на отказ, разходите за връщане на доставените стоки се приспадат от сумите за възстановяване, освен в случаите, когато вие организирате сами и за своя сметка връщането на стоките. sveshtigoreshti.com няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките, когато сте избрали начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас.

 

Тези политики са част от Общите условия на sveshtigoreshti.com