Назад към Блогa

Блог

Романтизавърско обяснение в любов

Мистичната рецепта на Романтизавъра за покоряване на сърца

Готов/а ли си да ти разкрием тайна, по-стара от Вселената и всичко останало (т.е. горе-долу 42).
Още в праисторията, когато динозаврите владеели света, един мистичен вид покорявал всички женски сърца. Това бил Романтизавърът.

За съжаление всички достоверни източници по темата са отдавна изчезнали, освен “рецептата” за Романтизавърско обяснение в любов, която ще ти споделим. С нея и малко помощ от Свещи Горещи, ще заплениш сърцето на най-специалния за теб човек и още по-важно, ще подариш смях и забавление, които избавят от всяко отегчение.

Няма нужда да се мориш и нервите си да косиш, писането на любовно обяснение, вече е забавно приключение, когато имаш милион и една идеи за рими-неповторими от Свещи Горещи. Само трябва да разгледаш в детайли нашия сайт, след това да ни последваш тук и тук, за да не изпуснеш някоя новост в нашия репертоар.

По непотвърдени данни динозаврите са се затрили именно заради силната любов на Романтизавъра, който толкова нажежил страстите, че буквално било взривоопасно … е, добре де, може и някакъв си метеорит да му е помогнал, но да не изпадаме в подробности.

Затова, важна стъпка за прочувственото обяснение, е да носи вдъхновение, да пали искрата, но да не изгаря душата.

Освен премереност в думите, за запомнящ се и дълготраен ефект имаме префектна идея, Свещи Горещи сме като добрата фея и пръскаме неустоими аромати, с най-закачливите свещи тъй добре познати.

Най-важния завет все пак остава, от душа обичта да се заявява.
Да счупим гипса, да разтопим ледовете и на любовта да оберем плодовете.
Така че смело, без задръжки излей своите въздишки.

Ако все още се чудиш и се маеш, как свойте чувства да признаеш,
вземи си картичка забавна, оригинална и по романтизавърски уникална.

ХОХО <3
ИСКРено твои,
Свещи Горещи

 

Количка0
Няма продукти в количката
0