Назад към Блогa

Блог

Септември – един не толкова плавен преход от лятното безгрижие към забързания есенен делник

Могат ли ароматните свещи да ни помогнат да се върнем в работния ритъм с лекота?

Лятото е нашата първа любов – еуфория, слънце и безгрижие, жарък плам и наситени с емоции дни. Но като всяко преживяване с толкова мощен заряд, то също угасва без време. Последният плажен изгрев и последната морска вълна се превръщат в сладко-солени спомени, които се борим ревностно да задържим за себе си, докато септември ни връща в работен ритъм с ободряващ сутрешен бриз.

Ще споделим с теб, няколко от нашите трикове за достигане на вътрешен мир, докато в нас още бушуват и страстите на лятото и ентусиазма да покоряваме нови успехи. Наш верен помощник в това начинание, разбира се са ароматните свещи.

Летни спомени

Като първа стъпка към успешен рестарт след ваканцията, отдели време, което е посветено за потапяне в спомените. Време, в което да преживееш отново всички фрагменти от лятото, които ти дават заряд и изместват всички притеснения от предстоящите предизвикателства. Използвай това време само за себе си и остави съзнанието да те отведе там, където щастието живее – лятото. Доказано ароматите са пряк път към нашите спомени и емоции. Разбуди сетивата си, запали ароматна свещ с ухание на морски бриз, на лимон, на летни коктейли, и се пренеси на най-обичания от теб плаж. Позволи на спомените за лятото се превърнат в източник на вдъхновение за предстоящите ти задачи.

Разгледай и нашите летни аромати тук.

 

Вдъхновяващи цели

След заслужената почивка през лятото, сега е време да се върнеш към работата със стил и самочувствие. Направи списък с целите и плановете си за предстоящите месеци и награждавай себе си за постигнатите резултати стъпка по стъпка. 

 

За да запаметим и визуализираме целите си и така да сме по- успешни и устремени към и същевременно да увеличим удовлетворението от постигането им, имаме няколко безотказно работещи трика:

  • Разпределяме целите си на важни за нас области, като така по-лесно управляваме енергията си към баланс между физическо, ментално, емоционално и душевно благополучие. 
  • Визуално стимулираме сетивата си с “Цели – врели и кипели” – нашият модел за планиране, който ти подаряваме напълно безплатно. Можеш да го ползваш в дигитален вариант или да принтираш вкъщи.
  • За подсилване на ефекта се обграждаме със забавни и мотивиращи послания, както знаеш Свещи Горещи и в това са вещи. Можеш да разгледаш колекцията ни от нови свещи и да подбереш, думите които най-добре резонират с теб и те мотивират да продължиш, когато си на ръба да се откажеш.

 

Уютен работен кът

Независимо дали работиш от своя дом или в офис, зареждащата атмосфера е ключова за резултатите. Персонализирай своето работно кътче като добавиш снимка от любом летен момент или аксесоари в любимите ти цветове. Свещите също могат да допринесат за уютна и вдъхновяваща работна зона. Избери аромат, който ти помага да постигнеш концентрация, като например цитрусови или пеперудени нотки, които ще оживят стаята и ще те заредят с енергия.

 

Малки радости през деня

За да подпомагаш енергията си през деня, можеш да използваш малки “бустери” на щастие. Парченце натурален шоколад, пауза за горещо кафе, приятен разговор с колега, наблюдаване на ароматна свещ. Освен успокояващият пламък, тя ще те потопи в приятните си ухания. Това ще отнеме част от напрежението и ще ти помогне да се справиш с деня с усмивка.

 

Никога не е късно да сложиш джапанките в сака и с влака трака-трака да се върнеш на любимото си лятно място. Но без значение дали на море, в планината или на работното място, тайната на вечното лято е универсална. Поддържай баланса, оставяй си време да презареждаш батериите и предизвиквай сетивата си да те връщат в безгрижните спомени за лятото – с вкус на сладолед, мирис на море и цвят на слънце. 

А сега, избери своята любима ароматна свещ и напред към новите предизвикателства и вълнуващи моменти!

Количка0
Няма продукти в количката
0